céges boríték nyomtatás
Az üzleti levelezés stílusos és elengedhetetlen alapja.
céges boríték nyomtatás

Boríték nyomtatás

Egyedi céges boríték készítés és tervezés.

boríték tervezés

EGYEDI ARCULAT

Ez nem is kérdés. A céges kommunikáció során alapvető az egyediség, a megkülönböztető és beazonosító design. Borítékjaid tervezése alatt grafikusaink igazodnak ehhez, ennél fogva üzleti levelezésed is image erősítéssel bír majd.

megbízható nyomtatott boríték

MEGBÍZHATÓ KIVITEL

Celluxozás, ragasztó kenegetés? Na enek vége, mert a szilikonos záródás teljesen megbízható, gyors borítékolást tesz lehetővé.
Minden nyomtatott borítékunk teljes mértékben megfelel az elvárt piaci és céges igényeknek.

gazdaságos boríték rendelés

KIS MENNYISÉGBEN IS

Korszerű nyomdagépeink a manapság egyre keresettebb, kismennyiségű gyártási igényekre specializáltak. Ezért a minimális mennyiségű újrarendelés, akár megváltozott tartalommal is gazdaságos marad.

Boríték nyomtatási árak és gyártási termékjellemzők

Árkalkulátor
Gyártási darabár:
Grafikai munkadíj:
Teljes nettó ár:
Áfa összege:
Mindösszesen bruttó:
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0 Ft

Így készítjük

Megrendelésedet követően az általad küldött logó vagy egyéb képi elemek, szövegek alapján látványtervet állítunk össze számodra. Természetesen saját nyomdakész anyagból is kérhető a boríték nyomtatás, mely átlagosan 2-4 munkanapot vesz igénybe. A küldemény biztonságának érdekében csak szilikonos záródású borítékokat forgalmazunk.

Kalkulátorunkban ablak nélküli, nem "kifutós" nyomtatásra vonatkozó árakat tüntettünk fel. Egyéb méret, mennyiség és nyomtatási mód esetén kérd speciális gyártási ajánlatunkat - gyorsan válaszolunk megkeresésedre!

Ajánlott méretek:


LA4 - 220x110 mm - ún. Francia boríték méret
Számlák, dokumentumok, képeslapok, meghívók küldésére ideális.
LC5 - 229x162 mm - A5 méret borítékolására
Hajtott A4-es dokumentumok, A5 méretű nyomtatványok postázásához.
TC4 - 229x324 mm - A4 méretű dokumentumoknak
Terjedelmesebb céges iratok küldésére, hajtás nélküli elhelyezéssel.

boríték méretek
  • logózott boríték
  • ablakos boríték
  • boríték ajándékutalvánnyal
  • szilikonos záródású boríték
  • Tc4 boríték

Egyedi céges boríték tervezés és nyomtatás - kis mennyiségben is!

Menj biztosra!

A céges, egyedi arculatra nyomtatott boríték a tradícionális és stílusos levelezés alapja, mindemellett nagy jelentőséggel bír az image építés és erősítés terén is.
Az ügyfelek elköteleződése nem csak a cég színvonalas szolgáltatásának, hanem az egységes, következetes arculati elemekkel kommunikáló marketingeszközöknek is köszönhető. Magabiztos és tekintélyes nyomtatványokkal sokkal hatékonyabban képviselheted érdekeidet.

Külön figyelmet érdemel a megszemélyesített boríték nyomtatás, mely időt és energiát szabadít fel a címzés automatizálása által. Csak küld el nekünk a címzettek listáját és stílushoz illően perszonalizáljuk az összes borítékot.

A gyártáskor - mint minden termékünk esetében - itt is ügyelünk a tökéletes kivitelezésre. Munkatársaink precízen, minőségi alapanyagok és korszerű technológia felhasználásával készítik el egyedi, céges borítékjaidat.
Noha a fenti árkalkulátort a kis mennyiségben gondolkodó ügyfeleinknek terveztük - akik legfeljebb 500 db-os példányszámig rendelnek - a nagyobb mennyiségi igényekre is van kedvező válaszunk.

Nincs grafikusod? Bízd ránk a boríték tervezést!


Szerkesztési díjunk ellenében, arculati elemeidhez illeszkedő grafikai munkát nyújtunk.
Küld el nekünk e-mail csatolmányban vagy anyagleadási felületünkön a megjelentetni kívánt szöveget, logót, képeket...stb - ezekből grafikus munkatársunk látványtervet állít össze számodra, amelyen további két díjmentes változtatást is eszközölhetsz.
Látványos kreatív tervezési szolgáltatásunk pedig segít, ha kifogytál az ötletekből.

TERVEZÉS és NYOMTATÁS - minőségben és gyorsan.

Nyomdánk korszerű gyártási részleggel, felkészült grafikusokkal és segítőkész, személyes budapesti ügyfélszolgálattal vár.