Jegyzettömb nyomtatás, jegyzetfüzet készítés, tervezés
Konferenciák, rendezvények elmaradhatatlan kelléke - céged kitűnő reklámajándéka.
Jegyzettömb nyomtatás, jegyzetfüzet készítés, tervezés

Jegyzettömb készítés

Logózott, vízjelezett céges jegyzettömb nyomtatás, jegyzetfüzet készítés.

ragasztott jegyzettömb

TÖMBÖSÍTETT

Alkalmi használatra a legmegfelelőbb kivitel, konferenciák, rendezvények elmaradhatatlan kelléke. Lapjai a fejléc vonalánál kerülnek ragasztásra egy keményebb kartonhátlappal együtt, mely által könnyedén leválaszthatók lesznek. A lapok első oldala nyomtatott, azaz hirdeti a kibocsátó céget, erősítve presztízsét.

spirálozott jegyzetfüzet

SPIRÁLOZOTT

Többnyire hosszútávú, céges belső ügyvitelhez használt forma, melynél a borító külső oldalai, a belső lapoknak pedig mindkét oldala színes nyomtatással készül. Minden lapja logózható, vízjelezhető, egyediesíthető.
A kötés fehér, fém ikerspirállal történik, ami hosszútávú használatot biztosít.

ráhajló borítós, fedlapos jegyzettömb

RÁHAJLÓ FEDLAPOS

Kötése és nyomása megegyezik a tömbösített, ragasztott kivitellel, azaz a borító és a belső lapok egy oldalon kerülnek nyomtatásra. Az írótömb a borítóba ragasztott, így a fedlap ráhajtható a teljes tömbre, zárt egységet alkotva. Ezt az esztétikus és különleges kivitelt is rendezvény jellegű alkalmakra ajánljuk.

Jegyzettömb, jegyzetfüzet nyomtatási árak, gyártási termékjellemzők

Árkalkulátor
Gyártási darabár:
Grafikai munkadíj:
Teljes nettó ár:
Áfa összege:
Mindösszesen bruttó:
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0 Ft

A felhasználásról

Konferenciák, rendezvények hasznos és presztízsnövelő kelléke a céges jegyzettömb, mely az előadások memorizálását is hatékonyan segíti. Grafikai külleme cégarculathoz igazítható, így az elérhetőség és a logó minden oldalon jól kivehető marad.
Vízjel hatás, négyzetrács vagy vonalas háttér mellett egyedi grafikai megjelenés is biztosítható.

Árkalkulátorunkban a két leggyakoribb változatot rendelheted meg. Egyedi méret, mennyiség vagy kivitel esetén kérd speciális gyártási ajánlatunkat - egyéb alternatívákkal is szolgálunk!

Így készítjük


A jegyzetlapok színes nyomtatással, 90 g jó minőségű ofszetpapírra készülnek. A ragasztott és tömbösített változat esetén 25 és 50 lapos terjedelmet, a spirálozott és fedlapos kivitel esetén 50 lap terjedelmet ajánlunk. A hátlap és a fedlap 300 g minőségi műnyomókarton, melyet jó tartás és kitűnő nyomtathatóság jellemez.
A lapok a tömbösítésnél a kartonhátlappal együtt stabil egységet képeznek, köszönhetően az ipari erősragasztónak. A használat során minden oldal egyszerűen leválasztható.
Spirálkötés esetén a fém ikerspirál garantálja a praktikus és hosszútávú használatot, kellő stabilitást adva a jegyzetfüzetnek. Mindhárom változat reklámajándéknak is kitűnő.

A tömbösített változatnál az előoldalon nyomtatott lapok a fejlécnél ragasztottak.

A spirálkötött kivitel lapjai kétoldalon nyomtatott, választott oldalon spirálozva.

A ráhajló fedlapos változatnál a borítóba kötjük a ragasztott jegyzettömb lapokat.

  • jegyzettömb nyomtatás
  • ráhajló fedlapos jegyzetfüzet készítés
  • ragasztott jegyzettömb
  • spirálozott jegyzettömb gyártás

Céges jegyzettömb, jegyzetfüzet tervezés és nyomtatás. Egyedi kivitel, minőségi kiszerelés és gyors teljesítés mellett.

Számos alkalmazási terület

Az egyedi céges jegyzettömbökkel stílusos megjelenést adhatsz vállalkozásodnak. Egy logózott jegyzettömbbe a munkatársaid is szívesebben jegyzetelnek, és erősítheted vele a csapatszellemet, és a céghez való tartozás érzését.

Felhasználás szempontjából számos lehetőség adott:
- Kiállítások, rendezvények során a meghívottak számára praktikus reklámajándék
- Belső munkatársaid meeting alkalamával jó hasznát veszik egy céges jegyzetfüzetnek
- Ügyintézés, sales teendők során és telefonálás közben lejegyeztehtő rá minden fontos infó

Budapesti ügyfélszolgálatunk kellő referenciával áll rendelkezésedre, valamint gyártási részlegünk díjmentes próbaterméket tud biztosítani a megrendelésed mellé.

Nincs grafikusod? Bízd ránk a jegyzettömbök tervezését!


Szerkesztési díjunk fejében arculati elemeidhez igazodó grafikai munkát végzünk.
Küld el számunkra e-mail csatolmányban vagy anyagleadási felületünkön a jegyzettömbre szánt logót, szöveget - ezekből grafikus munkatársunk látványtervet készít számodra, amelyen további két díjmentes változtatást is kérhetsz.

Egyszerű megrendelés - gyors teljesítés


A fenti árkalkulátorban könnyedén kiválaszthatod és kosárba teheted a számodra megfelelő kivitelezési jellemzőkkel bíró változatot. Átlagos gyártási időnk 3-4 munkanap, ami persze a terjedelem és a rendelt mennyiség függvényében változhat. Gyors teljesítésünkkel nem maradsz le egyetlen rendezvényről, konferenciáról sem!

TERVEZÉS és NYOMTATÁS - minőségben és gyorsan.

Nyomdánk korszerű gyártási részleggel, felkészült grafikusokkal és segítőkész, személyes budapesti ügyfélszolgálattal vár.