céges mappa, dosszié készítés
Céges anyagaid, ajánlataid nem is kaphatnak jobb és szebb helyet!
céges mappa, dosszié készítés

Céges dosszié, mappa készítés

Logózott kartonmappa, dosszié nyomtatás

stílus és elegancia

STÍLUSOS

Ajánlatok, termékismertetők vagy egyéb üzleti dokumentumok elegáns és stílusos hordozója a céges karton dosszié.
Tárgyalásaid méltó képviselője lesz, egységes és igényes benyomást keltve ügyfeleidben.

mappa design
saját arculat

EGYEDI

A látványos nyomtatás és felületnemesítés mellett grafikai részlegünk saját arculati elemeiddel tervezi meg céges mappáidat.
Presztízsértékű termékeket gyártunk, hogy ne maradj le a piaci versenyben.

céges dosszié saját arculattal
kifogástalan minőség elérhető áron

PRAKTIKUS

Céges mappáid három különböző méretben, névjegykártya tartó zsebbel rendelheted.
Választékunk mellett már kis mennyiségben is kifogástalan minőséget és elérhető árat biztosítunk - akár 1 napos teljesítéssel is!

többféle mappa méret

Céges dosszié, mappa készítési árak és gyártási termékjellemzők

Árkalkulátor
Gyártási darabár:
Grafikai munkadíj:
Teljes nettó ár:
Áfa összege:
Mindösszesen bruttó:
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0 Ft

Így készítjük

Korszerű gépparkunkal már minimális rendelési mennyiség esetén is kitűnő produkciót garantálunk. Az általunk készített mappák alapanyaga 300 és 350 g minőségi karton. A gyártás példányszámtól és sürgősségi igénytől függően ún. applikált vagy stancolt technológiával készül, így tudjuk biztosítani az alacsony példányszámnál is kedvező beszerési árat.

Felületnemesítéseink


A színhű nyomtatás mellett matt vagy fényes fóliabevonattal is kérheted céges mappáidat. A fóliázás nem csak a környezeti ellenállóságot szavatolja, de esztétikai hozzáadott értékkel is felruházza a dossziékat. UV formalakkozási igény vagy az itt nem található paraméterek esetén kérd speciális gyártási ajánlatunkat - gyorsan válaszolunk megkeresésedre!

LA4 méretű mappa rajz
LA4+
LA4 (97x210 mm) méretű lapokhoz
A5 méretű mappa rajz
A5+
A5 (148x210 mm) méretű lapokhoz
A4 méretű mappa rajz
A4+
A4 (210x297 mm) méretű lapokhoz
Dosszié, mappa nyomtatás három méretben
  • mappa referenciák
  • dosszié minták
  • mappa minták
  • dosszié tervezés
  • egyedi mappa
  • céges irattartó
  • dokumentum tartó dosszié

Egyedi céges mappa készítés, tervezés és nyomtatás - bármilyen üzleti célra.

Bizonytalan vagy?
Gyors AJÁNLATKÉRÉS
Andrea, Termékmenedzser
Neved
E-mail címed

Nyerj versenyelőnyt!

A céges mappák meghatározó és alapvető kellékei a sikeres üzleti kommunikációnak. Az irattartóidon visszatükröződő szervezeti egység magabiztos, megbízható és komoly cégfilozófiát üzen, ami az ügyfelekkel történő kommunikáció elvárható eleme.

Mutasd be vállalkozásodat stílusosan, arculatodhoz igazodó céges mappával. Egyedi dosszié készítéssel nem csak egységes, professzionális megjelenést kölcsönözhetsz cégednek, de segítheted az iratok rendszerezését is. Használd a logóddal ellátott egyedi dossziékat belső dokumentumok tárolására, vagy add át benne marketing anyagidat már meglévő vagy potenciális új ügyfeleid számára.

Legyen szó nagy mennyiség nyomtatásáról vagy csupán pár darabról, nálunk a céges mappa készítés gyorsan, szakértő kezek alatt, minőségi alapanyagok felhasználásával történik.
Az általunk készített egyedi mappák mérettől és kiviteltől függetlenül minden esetben névjegykártyatartó zsebbel vannak ellátva, mely hozzáadott értékként növeli az egyedi irattartó praktikumát.

Nincs grafikusod? Bízd ránk a mappa tervezést!


Szerkesztési díjunkért cserébe pontos és arculati elemeidhez illeszkedő grafikai munkát nyújtunk, amit a további utánrendelések érdekében el is archiválunk.
Küld el nekünk e-mail csatolmányban vagy anyagleadási felületünkön a megjelentetni kívánt szöveget, logót, képeket...stb - ezekből grafikai részlegünk látványtervet készít számodra, melyen további két díjmentes változtatást is kérhetsz. Kreatív tervezési szolgáltatásunk pedig azon esetre javasolt, ha végképp kifogytál az ötletekből.

Egyszerű megrendelés - gyors teljesítés


Megbízható tartás és funkcionalitás, már kis példányszám mellett is kedvező gyártási darabáron! Velünk nem maradhatsz le egyetlen rendezvényről vagy konferenciáról sem, mert akár egy munkanapos, sürgősségi gyártást is vállalunk! Az átlagos teljesítési időnk mennyisétől és kiviteltől függően 3-4 munkanap.

TERVEZÉS és NYOMTATÁS - minőségben és gyorsan.

Nyomdánk korszerű gyártási részleggel, felkészült grafikusokkal és segítőkész, személyes budapesti ügyfélszolgálattal vár.

Céges mappa - dosszié készítés