Egyedi matrica és címke nyomtatás, tervezés, készítés
Építs értékes márkát üzleted, termékeid számára, egyedi matricával, címkével!
céges prospektus, brosúra készítés, tervezés, nyomtatás

Matrica és címke nyomtatás

Riccelt, formavágott öntapadó készítés.

logózott matrica saját arculatra

EGYEDI

Mindegy, hogy cégmarketing, értékesítés esetleg márkaerősítés - lényeg az egyediség, ami fontos hozzáadott értéke egy vállalkozásnak.
Címkéidet saját arculati elemeiddel, akár egyedi formára tervezve gyártjuk. Mindezt különleges alapanyagok és szakértő csapatunk garantálja.

matrica nyomtatás
erős tapadási tulajdonságú matricák

IDŐTÁLLÓ

Akár beltérre, akár kültérre applikálnád, matrica alapanyagainkkal hosszú élettartamra és kitűnő minőségre számíthatsz.
Felületnemesítési eljárásaink pedig még tovább fokozzák majd az esztétikai élményt valamint a környezeti ellenállóságot.

riccelt címke
praktikus termékcsomagolás kiegészítő

PRAKTIKUS

Vannak olyan esetek, amikor a csomagolóanyag natúr, azaz nyomatlan beszerzése talán jobb döntésnek minősül és gazdaságosabb eljárás felmatricázni a termékeket.
Az egyediesítés, sorszámozás pedig számos lehetőséget és tervezhetőséget is tartogat...

dobozcímke
Vágjunk bele!
Gyors AJÁNLATKÉRÉS
Andrea, Termékmenedzser
Neved
E-mail címed

A felhasználásról

Alepvetően bel- és kültéri öntapadókat készítünk, matt és fényes felületre - mindkettő kitűnően nyomtatható és fóliázható, laminálható alapanyag, igen jó tapadási tulajdonságokkal.

A beltéri matricák és címkék az egyszerűbb felhasználhatóságra javasoltak. UV és vízállóságuk ugyanis minimális, viszont a beltéri használat során ilyen behatások nem fordulnak elő, ezért itt tartós kivtiellel és kedvező gyártási darabárral számolhatsz.
Kültérre általában vinyl nyomathordozót ajánlunk, melyet a laminálás még időtállóbbá tesz.
Applikálásnál a címke tapadási tulajdonságai mellett fontos tényező a hordozó anyag felületének homogén jellege. Struktúrált felületen általában a matricák tapadási stabilitása megváltozik.

A formákról


A leggyakoribb címke és matrica vátozatok az ún. egyenesvágással négyzet alakúra készített, illetve az ívben riccelt és átadott öntapadók. Előbbinél a leválasztást a hátoldalon (hordozón) kialakított szakaszos riccelés segíti, utóbbinál viszont az íven kerül a papír bemetszésre és a kész ívből emelhető ki egy-egy címke. A formavágási eljárás lehetővé teszi különlegyes és egyedi alakzatok, kontúrok kialakítását is.

  • matrica, címke nyomtatás
  • termékcímke
  • matrica készítés
  • hátoldalon riccelt címke
  • formavágott matrica, címke

Egyedi matrica, címke tervezés és nyomtatás - kicsitől a plakát méretig.

Számos alkalmazási terület

Az egyedi öntapadós címke vagy matrica számos felhasználási lehetőséget rejt magában. Betölthet általános, tájékoztató jellegű funkciót (pl. termékadatlap) de hordozhat reklámot is, attól függően, hová szánjuk.
Csomagolás kiegészítő funkciója mindenki számára ismert, boros, pálinkás, befőttes címkéktől az élelmiszeripar egyéb termékein át, a webáruházak doboz dekorációjáig. Sorszámozott öntapadós címkével pedig kiválthatsz időigényes nyomtatási folyamatokat, vagy a kézzel írást.

Az egyedi matricát marketing és promóciós tevékenységeid színesítésére is használhatod, logózva, formavágva - saját cégarculatodra tervezve.
A fiatalabb célcsoportot megszólító kampányok, rendezvények igen népszerű eszköze, ugyanis kis költségvetésű, figyelemfelkeltő, akár egy gerillamarketing részeként is használható nyomdai termék. Fóliázva, laminálva pedig még tartósabb és ellenállóbb eredmény érhető el.

Nincs grafikusod? Bízd ránk a címke, matrica tervezést!


Küld el számunkra e-mail csatolmányban vagy anyagleadási felületünkön a matricákra szánt szöveget, logót, képeket...stb - ezekből grafikus részlegünk látványtervet állít össze neked, amelyen további változtatást is kérhetsz. Kreatív tervezési szolgáltatással is állunk rendelkezésedre.

Egyszerű megrendelés - gyors teljesítés


Küld el ajánlatkérésed a fenti panelen kersztül és lehetőleg tüntesd fel a gyártatni kívánt mennyiséget is. A kalkulációval a lehető leggyorsabban jelentkezünk. Elfogadás után már gyártjuk is a címkéket.

TERVEZÉS és NYOMTATÁS - minőségben és gyorsan.

Nyomdánk korszerű gyártási részleggel, felkészült grafikusokkal és segítőkész, személyes budapesti ügyfélszolgálattal vár.