céges prospektus, brosúra készítés, tervezés, nyomtatás
Nyerj még több ügyfelet látványos és informatív tájékoztatókkal!
céges prospektus, brosúra készítés, tervezés, nyomtatás

Prospektus készítés

Céges brosúra, leporello, katalógus, prospektus nyomtatás

stílus és elegancia

BROSÚRA, LEPORELLO

Talán a legegyszerűbb, új ügyfelet megnyerő és információs nyomtatvány, mely négy vagy hat oldalon mutathatja be cégedet, vállalkozásodat.
A brosúra hajtása alapvetően három féle lehet, főként a népszerű leporello hajtással gyártjuk.

saját arculat

PROSPEKTUS

Prospektus megrendelésed esetén is teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a látványos tervezéstől a preciz és akár expressz gyorsaságú gyártásig.
Irkatűzve és spirálozva, nagyobb oldalterjedelem esetén pedig ragasztókötve készítjük el neked.

kifogástalan minőség elérhető áron

MAGAZIN, KATALÓGUS

Egy terjedelmes és informatív kiadvány exkluzív külsővel. Ennél kevesebbel nem érjük be!
Papírválasztékunk és igényes felületnemesítési eljárásaink méltó kiegészítői a minőségi magazin vagy katalógus nyomtatásnak.

Prospektus, brosúra nyomtatási árak és gyártási termékjellemzők


Árkalkulátor
Gyártási darabár:
Grafikai munkadíj:
Teljes nettó ár:
Áfa összege:
Mindösszesen bruttó:
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0 Ft

Így készítjük

Brossúráid, prospektusaid elkészítése mennyiségtől és terjedelemtől függően, átlag 3-4 munkanapon belül várható, de vállalunk expressz gyors teljesítést is! Kalkulátorunkban nem csak a hajtási módot, oldalterjedelmet listáztathatod ki, hanem a kis pédányszám mellett is kedvező gyártási darabárat is megmutatjuk.
A kínálatunkban szereplő papír típusok és felületnemesítési eljárás pedig minden igényt kielégítenek arra vonatkozóan, hogy versenyképes kiadvánnyal nyiss ügyfeleid, partnereid felé.

A borító varázsa


A színhű nyomtatás mellett matt vagy fényes fóliabevonattal is kérheted többoldalas kiadványaidat. A fóliázás nem csak a környezeti ellenállóságot biztosítja - esztétikai szempontból is hozzáadott értékkel ruházza fel a prospektusok, katalógusok borítóit. UV formalakkozási igény vagy az itt nem található paraméterek esetén kérd speciális gyártási ajánlatunkat - gyorsan válaszolunk megkeresésedre!

Kivitel és hajtási módok


Félbe hajtott, 4 oldalas brosúra
Normál hajtás
U vagy oltárhajtás, 6 oldalas változat
"U" hajtás
Z hajtás, 6 oldalas változat
"Z" hajtás
Több oldalas kivitel
Több oldalas
  • prospektus referenciák
  • prospektus minták
  • prospektus tervezés
  • brosúra minták
  • prospektus, brosúra
  • fóliázott prospektus
  • magazin minta

Prospektus, katalógus, magazin - és számos üzletviteli nyomtatvány gyártása.

Sokatmondó a vállalkozásod?

Fejtsd ki részletesen ajánlataidat, céged bemutatását egy látványos és átfogó kiadványban!
Az általunk készített brossúrák, prospektusok, katalógusok és magazinok meghatározó és alapvető kellékei a sikeres üzleti kommunikációnak. Segítségükkel ízlésesen és informatívan mutathatod be vállalkozásodat, mert nyomtatványaid arculati egysége magabiztos és komoly cégfilozófiát kell üzenjen ügyfeleid számára.

Egyedi, nyomtatott marketingeszközeidet a szimpla hajtott kiviteltől a többoldalas változatig tervezzük és gyártjuk - céged arculati elemeihez igazodva.
Ha nagyobb oldalterjedelemben gondolkodsz, irkatűzéssel, fém ikerspirállal vagy ragasztással kötjük a megrendelt nyomtatványokat. Kiadványaid készítése közben kiemelt figyelmet fordítunk a kifogástalan alapanyagokra és a precíz kivitelezésre, korrekt teljesítésre.

Nincs grafikusod? Bízd ránk a prospektus tervezést!


Küld el nekünk e-mail csatolmányban vagy anyagleadási felületünkön a megjelentetni kívánt szöveget, logót, képeket...stb - ezekből grafikus munkatársunk látványtervet állít össze számodra, amelyen további változtatást kérhetsz. Katalógusok, magazinok és komplexebb kiadványok elkészítéséhez kreatív tervezési szolgáltatásunkat is figyelmedbe ajánljuk!

Egyszerű megrendelés - gyors teljesítés


A fenti árkalkulátorban kiválaszthatod és kosárba teheted a legmegfelelőbb változatot, melyet átlagosan 3-4 munkanap alatt elkészítünk. Mindemelett expressz teljesítést is vállalunk.

TERVEZÉS és NYOMTATÁS - minőségben és gyorsan.

Nyomdánk korszerű gyártási részleggel, felkészült grafikusokkal és segítőkész, személyes budapesti ügyfélszolgálattal vár.