könyöklőnaptár kollekció

KÖNYÖKLŐ NAPTÁR - egy igazi támasz

Jegyzetelni márpedig kell! És persze mikor? Mindig a legrosszabbkor. Hol egy toll, hol egy darab papír? Hát ez az...!
Na ezen változtat az általunk is gyártott, népszerű reklámajándékok egyike, a céges asztali könyöklőnaptár.

Ha trendi módon akarjuk megfogalmazni, a könyöklő naptárak igazi letisztult felületű reklámhordozók. Hasznukhoz kétség sem fér, mind felhasználói, mind kibocsátói oldalról. Hiszen a jegyzetelhetőség mellett mindvégig szem előtt van a kibocsátó, azaz ajándékozó cég emblémája és célzott üzenetet hordozó feliratai is.

Maga a jegyzet-felület teljesen céges igényre szabható. Igaz, vannak általános irányelvek, pl. legyen azért dátumozva és írásvezető vonalakkal kiegészítve, de ez egyik sem kötelező eleme a tervezésnek. Pont az egyediesítés az, ami megkülönböztet majd a sablonos vagy konkurens kiadványoktól, hiszen a különleges mindig vonzóbb, vagy legalábbis érdeklődés felkeltőbb.

Maga a jegyzetlap minőségi ofszetpapír, mely mindenféle íróeszköz alatt megfelelően viselkedik. Nem kenődik el rajta sem grafit, sem tinta, abszolút megbízható felületet garantál. A könyöklőpárna funkciója kettős, egyrészt esztétikai igényeket elégít ki, másrészt műbőr hatásával a kényelmes alkartámaszt is biztosítja. A párna több színben is elérhető, alkalmazkodva ezzel a legtöbb cégarculathoz.

Mint minden naptártermék, az asztali könyöklő is a legközelebb van partnereidhez, mely által a Te céged is állandó közelségben, azaz a figyelem központjában marad. Esztétikai értéke, praktikussága és reklámértéke elvitathatatlanul kiemeli a sablonos reklámajándékok közül.

Asztali könyöklő naptár A2 és A3 méretben
IDEÁLIS REKLÁMAJÁNDÉK

A céges könyöklő naptárakat alapvetően A3 és A2 méretben gyártjuk, már kis példányszám mellett is.
A pontos készméretek a következők:
A3+ méret: 495x330 mm. A2+ méret: 598x420 mm

Az A3 méret kisebb íróasztalokra javasolt és költség szempontjából is az A2 alatt marad. Az A2 méret viszont már akár prezentációkhoz is megfelelő jegyzetelhető felülettel rendelkezik.
KÖNYÖKLŐ NAPTÁR gyártási paraméterek és árak

Hogyan készül a céges asztali könyöklő naptár?


A tervezést és a megrendelői jóváhagyást követően elkezdődik a jegyzetoldalak nyomtatása. Ezek természetesen a megrendelt mérethez igazodnak és ez alapján folytatódik a kivitelezés, mely magában foglalja a tömbök kartontalppal történő ragasztását és a könyöklőpárnára szerelését.

Maga a párna a kartontalphoz kötődik, egy dupla oldalas ipari ragasztószalag segítségével. A párnát ezután már csak roncsolással lehet leválasztani, tehát igen strapabíró kötés jön így létre.
A jegyzetelhető ívek leválasztása a fejléc hosszanti oldalán lehetséges, a ragasztási vonal mentén. A 24 lap/tömb terjedelem általában jól kiszolgál egy egész éves használatot.

Asztali könyöklő naptárakat már 50 db-os megrendelési mennyiségtől is gyártunk. Az erre vonatkozó részletes paramétereket és árakat a konkrét termékoldalon tüntettük fel.

Várjuk megrendelésed, ajánlatkérésed!

További naptártermékeink:
Asztali naptár ajánló
ASZTALI

Havi és heti dátummegjelenítési módozatban gyártjuk, 13 és 53 lapos kivitelben. Egyedi céges fotók, logó és minden fontos elérhetőség feltüntethető minden egyes naptároldalon.

Megnézem
Speditőr naptár ajánló
SPEDITŐR

Rendelhető egy tömbös és harmoika módra összehajtható, borítékban feladható változatban. 3 és 4 hónapos áttekinthetőség, teljesen egyedi arculatra tervezett hátlap és naptárszegmensek.

Megnézem
Falinaptár ajánló
FALI

A3 és A4 méretben is rendelhető, nagy méretű céges vagy stock fotókkal. Terjedelme 12 lap + borítólap. Egyedi cégarculatra tervezzük, fehér fém ikerspirállal kötjük, naptárakasztóval szereljük.

Megnézem
Andrea - termékmenedzser
Gyors AJÁNLATKÉRÉS
Andrea, Termékmenedzser
NEVED:
E-mail címed