falinaptár kollekció

FALINAPTÁR - a leghasznosabb dekoráció

Díszesen keretezett képek, elismerést bizonyító oklevél, tanúsítvány… - sok-sok céges iroda büszkeségei. Van azonban egy tradícionális nyomtatvány, mely szinte egyetlen munkahely faláról sem hiányozhat: A céges falinaptár.

Régmúltra visszavezethető, praktikus és dekoratív reklámeszköz, a céges ajándékozás évente visszatérő kelléke. Közkedveltségét az egyszerű szépérzék adja, hiszen nagy felületen mutatja be a pozitív hangulatot árasztó, természeti vagy egyéb illusztris fényképeket, és akár a céges fotókat. Utóbbiak bepillantást engedhetnek a cég életébe vagy kiemelt termékeit helyezhetik fókuszba.
Megjegyzendő, hogy grafikus csapatunk számos témában tud segítségül lenni, mert a rendelekzésünkre álló stock fotó adatbázis profi fényképeket szolgáltat szinte minden iparághoz.

A falinaptárak elmaradhatatlan grafikai elemei mellett az ajándékozó cég adatai, logója és egyéb üzenete is bőven elfér, hirdetve és láttatva ezzel a vállalkozást, építve márkájának erősségét.

Esztétikai értékét a naptárfelület ötvözi a praktikum egységévé. Teljes havi átláthatóság, messziről is tisztán és világosan kivehető napok, ünnepek és kiemelt dátumok. Papír és nyomtatási minősége adta eleganciája az igazi céges ajándékok közé emeli e népszerű terméket.

Falinaptár A4 és A3 méretben
IDEÁLIS REKLÁMAJÁNDÉK

A céges falinaptárakat alapvetően A4 és A3 méretben gyártjuk, már kis példányszám mellett is. Természetesen ettől eltérő méreteket is tudunk készíteni.
Az A4 méret inkább a költségek idealizálása miatt keresett és kisebb irodahelységekhez ajánlott. Pl. közvetlenül az íróasztal mellé.
Az A3 méret igazán ideális választás, hiszen távolról is dekoratív, mindemellett a dátumok is jól olvashatóak maradnak.
FALINAPTÁR gyártási paraméterek és árak

Hogyan készül a céges falinaptár?


A tervezést és a megrendelői jóváhagyási fázisát követően elkezdődik a dátumokat hordozó oldalak és maga a borító nyomtatása. Ezek természetesen a megrendelt típushoz igazodnak és ez alapján folytatódik majd maga a kivitelezés, készre szerelés.

A nyomtatott ívek azonos méretű kartonhátlapot kapnak és ezek együtt kerülnek a spirálkötéshez előkészítésre. Ezt azonban megelőzi az ún. "naptárakasztó-kivágó" gép, amely a lapok fejlécének közepén egy félkör alakú kimetszést készít.

Innen már folytatódhat a spirálkötés művelete, melyet a naptárakasztó befűzése zár le. Ezzel kész is, a termék csomagolásra, átvételre alkalmassá vált.

Falinaptárakat már kisebb megrendelési mennyiségtő is gyártunk. Az erre vonatkozó részletes paramétereket és árakat a konkrét termékoldalon tüntettük fel.

Várjuk megrendelésed, ajánlatkérésed!

További naptártermékeink:
Asztali naptár ajánló
ASZTALI

Havi és heti dátummegjelenítési módozatban gyártjuk, 13 és 53 lapos kivitelben. Egyedi céges fotók, logó és minden fontos elérhetőség feltüntethető minden egyes naptároldalon.

Megnézem
Speditőr naptár ajánló
SPEDITŐR

Rendelhető egy tömbös és harmoika módra összehajtható, borítékban feladható változatban. 3 és 4 hónapos áttekinthetőség, teljesen egyedi arculatra tervezett hátlap és naptárszegmensek.

Megnézem
Könyöklő naptár ajánló
KÖNYÖKLŐ

A3 és A2 méretekben rendelhető, tömbönként 24 lap terjedelemmel, egyedi céges képekkel, adatokkal. Több színben elérhető, kellemes tapintású, műbőrhatású könyöklőpárnával szereljük.

Megnézem
Andrea - termékmenedzser
Gyors AJÁNLATKÉRÉS
Andrea, Termékmenedzser
NEVED:
E-mail címed