SABLONOS MAPPÁK HELYETT...

Képzeld el az alábbi szituációt: Elérkezett egy nagyon fontos üzleti tárgyalás napja, aminek azzal a céllal vágsz neki, hogy emlékezetes, felejthetetlen és hosszantartó benyomást kelts az ügyfélben. Ennek elérése érdekében minden részletre odafigyelsz. Gondosan előkészíted a stratégiát, átgondolva, gyakorolva a promóciót, a gesztusokat.

mappa kollekció

Biztos azonban, hogy minden lehetséges tényezőt számításba vettél? Nem is gondolnád, de a tárgyalás eredményességét a céges irattartóid kinézete is befolyásolhatja.

„Hmm, ez egy érdekes felvetés. De biztosan megtérül ez a befektetés nekem? Jár valamilyen előnnyel a jövőre nézve, és ha igen, akkor milyennel?” – Talán hasonló gondolat járhat most a Te fejedben is.

Lássuk be: bármilyen érdekes az ajánlatod, a mondanivalód - a vizuális alátámasztás meggyőző ereje régóta elismert és tényszerű.

Felkészültséged tehát méltóképpen egészíti ki egy elegáns mappa, mely a tárgyalóasztalon lesz mindvégig – ügyfeled pedig alig várja majd, hogy belepillanthasson, átvehesse megszemlélni.

Persze ahhoz, hogy ez megvalósuljon, el kell rugaszkodni a boltokban beszerezhető sablonoktól és egyedi, grafikai értékkel bíró látványt kell tervezni és gyártani.
Ha pedig a beszerzés anyagi oldalát is vizsgálat tárgyává tesszük, belátható, hogy a költség nem kiadás, hanem hozzáadott értéket hordozó befektetés a leendő üzleti sikerbe. Mégpedig hosszútávra, hiszen aki egyszer megbízóvá vált, azt könnyen az is marad, ha elégedett és pozitív érzelmi elköteleződést sikerült elérni nála.
Az offline marketingeszközök közül tehát az egyedi logóval és saját arculati elemekkel gyártott céges dossziék, irattartó mappák sokat tehetnek az üzleti célok teljesüléséért.

A sort folytathatjuk továbbá azzal is, hogy amint ügyfeled átveszi a mappában elhelyezett iratokat, tudni fogja, hogy nem egy kezdő tárgyalópartnerrel találkozott, hanem olyannal, aki mögött egy tudatos és a cég image fontosságát szem előtt tartó, profi marketing csapat áll. A termék azt az üzenetet közvetíti majd, hogy fontos számodra az igényes megjelenés és a rendezettség.


Ez lehet az a fajta marketingeszköz, amely erősíti a márka ismertségét, segíti a kliensek megtartását, és növeli az eladásokat.


A logóval ellátott céges dossziék sikerének elve összefoglalható ezzel a régi mondással:
„Az emberek el fogják felejteni, amit mondtál, és amit tettél, de soha nem fogják elfelejteni, hogy mit éreztettél velük”.
Segítségükkel az ügyfeleid láthatják, megérezhetik, és átélhetik mindazt, ami kivételes és nagyszerű abban, hogy veled dolgozhatnak.

Végezetül hadd említsük meg a felületnemesítést, mint a mappák exkluzív kiegészítőjét. Ilyen például a matt vagy fényes fóliázás és az UV formalakkozás is. Ezen eljárások nem csupán az esztétikai élményt fokozzák, de a mechanikai hatások ellen is védik az irattartót.

Tehát, ha olyan módszereket keresel, amelyekkel garantáltan felkeltheted az üzletfelek érdeklődését és megmaradhatsz az emlékezetükben, akkor érdemes kipróbálnod az általunk készített céges dossziékat.

Bármi legyen is az elképzelés, szakértő tanácsadóink az opciók széles választékából megtalálják a megfelelő megoldást, hogy olyan különleges megjelenést teremtsenek, mint a Te vállalkozásod.

Andrea - termékmenedzser
Gyors AJÁNLATKÉRÉS
Andrea, Termékmenedzser
NEVED:
E-mail címed