Speditőrnaptár minta
Speditőrnaptár minta

Speditőr naptárak csak speditőröknek?

Globalizált világunk a szállítmányozók és fuvarozók nélkül ma már elképzelhetetlen. Az ő munkájukhoz pedig hozzá tartozik a speditőrnaptár mint alapvető és praktikus, a tervezhetőséget és a szervezést segítendő marketing- és reklámeszköz.

Eleinte csupán a szállítmányozó, illetve fuvarozást végző cégek használták ezt a formátumú naptárat. Manapság viszont egyre több cég alkalmazza, ha könnyen, gyorsan át akarja látni a dátumokat, határidőket, a megelőző, jelen és elkövetkezendő hónapot. Ehhez hozzájárulnak a nagyméretű, messziről is jól olvasható dátumok, illetve a tárgynapot kijelölő csúszka is.

A speditőr naptárak három- és négyhónapos kivitelben készülnek - tehát egyetlen oldalon három illetve négy hónap napjait lehet egyidejűleg áttekinteni. A tárgyhónap mindig a középső részre esik – így látható az előző és a következő hónap is. Az éppen aktuális nap színes, mozgatható csúszkával van megjelölve, így az napról napra változtatható. A hónap elteltével a felső oldal a perforáció vagy ragasztás mentén leválasztható.Mitől céges a céges speditőr naptár?
Természetesen a naptár egyediesítése, cégarculatra tervezése és gyártása miatt.
És, hogy mely elemeknél lehet a speditőr naptárat egyediesíteni? A naptárat tartó erős karton fejléc tulajdonképpen reklámként szolgál, ahol látványos fotón vagy fotómontázson keresztül mutathatjuk meg cégünk fő profilját, tevékenységi köreit. Cégünk logóját, elérhetőségeit pedig a naptárrészen tüntethetjük fel.
A hónapok letépésével a reklámfejléc mindig szem előtt marad, hiszen ez az egész naptártest hordozója, ugyanakkor elérhetőségeink is folyamatosan láthatóak lesznek, hiszen minden lapon többször is fel vannak tüntetve.
Legyen tehát az évnek bármely szaka, aki a speditőr naptárra rápillant, nemcsak az időben fog tájékozódni, de cégünk is az emlékezetébe vésődik.

Amennyiben kedvet kapott hozzá, hogy elkészítesse velünk cégére szabott speditőr naptárát, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Nem csak speditőröknek!