Nyomdai termék referenciák

Amit szeretettel csinálunk

Napjaink piaci trendje a kis példányszámú, gyorsan és kitűnő minőségben készülő marketing, reklám és céginformációs nyomtatványokra mutat igényt. Az értékesítés és cégmanagement támogatásához pedig hatékony kommunikációs eszközökre van szükség.

Nyomdai és előkészítési szolgáltatásunk korszerű és termelékeny berendezésekkel, szakmai kompetenciával és konstruktív hozzáállással ad elfogadható választ az ezirányú kíhívásra.

Konstruktív nyomdai szolgáltatások

A jó benyomáshoz vezető első lépés a szakszerű és látványos nyomdai előkészítés, majd pedig a precíz gyártás.
Gyorsnyomdánkban naponta szolgáljuk ki megrendelőink minőségi és határidős igényeit, hiszen üzemben álló gépeink és az azokat kezelő emberi kvalitás teljes mértékben megfelel az ezirányú kihívásoknak.

Nap mint nap a legkeresettebb papírokra és kitűnő minőségben nyomtatunk, ofszettől a műnyomó papíron át egészen a texturált, exkluzív és kreatív kartonokig. Tapasztalatunk e nyomathordozók terén sokéves és megalapozott, hiszen az ofszetnyomtatás hőskorától egészen a modern digitális nyomtatóművekig ismeret- és gyakorlat alapú.
A honlapunkon megrendelhető nyomdai termékek elkészülési ideje átlagosan is rövidebb mint három munkanap. Ezen idő a megrendeléseket tervezhetővé és célirányossá teheti még akkor is, ha gyorsan szükséges beszerezni egy hirtelen jött konferencia vagy kiállítás részvételi anyagát.

Megrendelésed elmaradhatatlan kísérőjét (azaz a nyomtatásra szánt anyagot) anyagleadási felületünkön egyszerűen feltöltheted szerverünkre, mindenféle jelszó és regisztráció nélkül is.

Eltökélt célunk tehát megfelelni a jelen gyártási kihívásainak, hiszen eszközeink és szakmai kompetenciáink rendelkezésre állnak hozzá.

Szívvel és odaadással végezzük feladatunkat, mert megértjük ügyfeleink törekvéseit és nagyra becsüljük azt, hogy a széles piaci kínálatból a választásuk éppen ránk esett. Örömmel állunk tehát a bizonyítás elébe!

Szeretettel várunk budapesti személyes ügyfélszolgálatunkon, mindemellett készséggel válaszoljuk meg ajánlatkérésed és bármely termékünkkel kapcsolatos érdeklődésed.

Segédleteink