QR kód készítés, nyomtatás

Az okostelefonok térnyerésével szinte egyidőben vált népszerűvé ez az első ránézésre fura kis négyzethalmaz, mely a marketingeszköztárban a technikai fejődéssel való lépéstartás és egyfajta kommunikációs innováció. Nem meglepő tehát, hogy egyre több szolgáltatás épül a qr kódok elkészíthetőségére.

Qr kód készítés, nyomtatás

Ahelyett, hogy részletekbe menően ecsetelnénk a kód generálás jelentőségét, abból indulunk ki, hogy a folyamatot már Te is jól ismered.
Felismerve a piaci igény jelentőségét, cégünk már régen kifejlesztette saját qr kód generátor alkalmazását, hiszen megrendelőink nagy része igényli a kódot. Általában névjegykártyákra applikáljuk, de szórólapon, prospektuson, mappán és egyéb nyomtatványon is jól használható.

Gyorsnyomdánk ezen oldalain ugyan nem adunk teret a kód generálásra, ám ha ellátogatsz az általunk üzemeltetett qr kód generátor honlapra, az egyszerűtől a látványos qr kódig mindent elkészíthetsz magadnak, ráadásul díjmentesen!

A generátor lehetőséget teremt céglogó beágyazásra is, no és olyan effektekre, amik a hátteret és kódot saját cégarculatra igazított formában egyedivé tehetik.
A honlapon a felhasználás lehetőségeiről is írunk, melyek között biztosan van olyan, ami számodra is újdonság lesz. Szívből ajánljuk tehát, próbáld ki és hasznosítsd saját céged nyereségére.

Amire érdemes figyelni a felhasználás során:
Talán a legfontosabb szempont a kód környezete. Ez ugyanis nagyban meghatározza majd a sikeres leolvasást. A hordozó anyag képlékenysége, a rá ható környezeti, mechanikai igénybevétel és optikai tényezők mind-mind befolyásolják a használhatóságot.

A hagyományos nyomtatványok esetén fel kell ismernünk, hogyan használja azt célcsoportunk. Gyűri, hajtja, lapozza – mindemelett a kód a megjelenítő oldal mely pontján foglaljon helyet.
Textil alapú és molinó jellegű megjelenítéseknél a gyűrődés, lengés okozhat problémát. Ezt kompenzálhatja némiképp a méret, ám a biztos tartás és a hordozófelület merevsége segíti igazán a kódot szerepe betöltésekor.

QR kód készítés