Server Line Szolgáltatások

Konstruktív gyorsnyomdai megoldások.

QR kód készítés


Úton, útfélen "belebotlunk" az első ránézésre érthetetlen kis négyzethalmazokba. Később megértjük és használni kezdjük. Nem más ez, mint a tecnikai fejődéssel való lépéstartás és kommunikációs innováció.

Ahelyett, hogy részletekbe menően ecsetelnénk a QR kód generálás jelentőségét, abból indulunk ki, hogy már Te is jól ismered. Ha nem, sebaj, az aktualitások menüpont "QR-kód trendek" cikkében kissé bővebben is olvashatsz róla.

Cégünk régóta fejleszt saját qr kód generátor alkalmazást azon egyszerű okból, hogy megrendelőink nagy része igényli a kódot. Általában névjegykártyákra applikáljuk, de szórólapon, prospektuson, mappán és egyéb nyomtatványon is elterjedt.

Gyorsnyomdánk ezen honlapján ugyan nem adunk teret a kód generálásra, ám ha ellátogatsz az általunk üzemeltetett qr kód generátor honlapra, az egyszerűtől a látványos qr kódig mindent elkészíthetsz magadnak, díjmentesen!
A generátor lehetőséget teremt céglogó beágyazásra is, no és olyan effektekre, amik a hátteret és kódot egyaránt egyedivé tehetik.

A honlapon a felhasználás lehetőségeiről is írunk, melyek között biztosan van olyan, ami számodra is újdonság lesz. Szívből ajánljuk tehát, próbáld ki és hasznosítsd saját céged nyereségére - ingyen!