Próbanyomat, prototípus készítés

A monitor előtt végzett grafikai munka színbeni eredménye nem minden esetben tükröződik a fizikai nyomatképen. Ennek fő oka a nem megfelelő rendszerkalibráltság és még pár olyan technikai buktató, melyeket a rutinos grafikusok már ismernek. Na de mit tehetnek a kezdők?

Aggodalomra semmi ok, mert egy kis technikai ismerethiány nem gördíthet akadályt a helyes színek produkálásához. Ezért is van a díjmentes próbanyomatkészítési szolgáltatásunk.

Próbanyomat, prototípus készítés

A régebben bonyolult eljárás mára lényegesen leegyszerűsödött, köszönhetően a professzionális digitális berendezéseknek. Ez pontosan azt jelenti, hogy egy megrendelőnknek sem kell aggódnia a grafikusa által tervezett anyagok nyomtatási minősége és színhűsége miatt, mert kérésre még a sokszorosítás előtt díjmentes próbanyomattal szolgálunk.

A prototípusnak is nevezhető minta mindenben megegyezik azzal a látvánnyal, mely a sokszorosítás során létrejön. Ha tehát bizonytalan vagy a tervezett grafikai anyagban vagy olyan papírra kéred a nyomtatást, mely eltér az előző megrendeléseid típusától, a próbanyomat szolgáltatásunk korrekt ellenőrzési lehetőséget biztosít.

A kötött arculati leírásnak megfelelő produkciók gyártása előtt fokozottan javasoljuk a próbanyomat készítést, hiszen a végeredményt számos, technikai tényező is befolyásolja. Ezzel elkerülhető egy esetleges eltérés a megszokott színvilágtól. No persze, a helyes színkezelés sem egy utolsó szempont...

Javasoljuk szolgáltatásunkat azon esetre is, ha új grafikussal dolgozol vagy nem rendszerkalibrált munkaállomást használsz. A nyomat megrendelése egyszerű, csupán át kell küldened egy mintát ügyfélszolgálatunkra, majd a próbanyomat elkészültekor értesítést küldünk a megtekinthetőség módjáról.

Amennyiben a grafikai tervezéssel bennünket bízol meg, a próbanyomtatást minden esetben elvégezzük, hiszen számunkra is fontos, hogy kifogátalan eredmény szülessen. A nyomat megtekintésre külön kérés esetén természetesen ekkor is lehetőséget biztosítunk.

Komplexebb nyomtatványok esetén - mint pl. a céges naptártermékek - akár egy kész, konkrét prototípust is rendehetsz. Ez fizikai valójában teljesen megegyezik a véglegesen gyártandó termékkel, így az előkészítés még tovább finomítható.

Próbanyomat készítés