Server Line Szolgáltatások

Konstruktív gyorsnyomdai megoldások.

Próbanyomat készítés


A régebben bonyolult eljárás mára lényegesen leegyszerűsödött, köszönhetően a professzionális digitális berendezéseknek. Ez pontosan azt jelenti, hogy egy megrendelőnknek sem kell aggódnia a grafikusa által tervezett anyagok nyomtatási minősége és színhűsége miatt, mert kérésre még a sokszorosítás előtt díjmentes próbanyomattal szolgálunk.

A prototípusnak is nevezhető minta mindenben megegyezik azzal a látvánnyal, mely a sokszorosítás során létrejön. Ha tehát bizonytalan vagy a tervezett grafikai anyagban vagy olyan papírra kéred a nyomtatást, mely eltér az előző megrendeléseid típusától, a próbanyomat szolgáltatásunk korrekt ellenőrzési lehetőséget biztosít.

A kötött arculati leírásnak megfelelő produkciók gyártása előtt fokozottan javasoljuk a próbanyomat készítést, hiszen a végeredményt számos, technikai tényező is befolyásolja. Ezzel elkerülhető egy esetleges eltérés a megszokott színvilágtól.

Javasoljuk szolgáltatásunkat azon esetre is, ha új grafikussal dolgozol vagy nem rendszerkalibrált munkaállomást használsz. A nyomat megrendelése egyszerű, csupán át kell küldened egy mintát ügyfélszolgálatunkra, majd a próbanyomat elkészültekor értesítést küldünk a megtekinthetőség módjáról.

Amennyiben a grafikai munkákkal bennünket bízol meg, a próbanyomtatást minden esetben elvégezzük, hiszen számunkra is fontos, hogy kifogástalan eredmény szülessen. A nyomat megtekintésre külön kérés esetén természetesen ekkor is lehetőséget biztosítunk.