Jó fényképeket – de honnan?

Bizonyára veled is megesett már, hogy egy-egy konkurense reklámanyagát átlapozva elámultál annak illusztrációin. Ilyenkor felmerül a kérdés, honnét ez a sok jó ötlet és ezek a fantasztikus fényképek, melyek szinte csábítanak a kapcsolatfelvételre?

Nos, ez a marketingeszköz elérte a célját. Felkeltette a figyelmet az adott cég szolgáltatása-, terméke iránt, és az olvasóra ösztönzően hatott.

Fotók, illusztrációk beszerzése

Talán nem árulunk el újat azzal, hogy a vásárlók egy-egy termékbemutató anyagában és a csomagoláson is "élményeket" keresnek, mellyel személyiségük azonosulni tud.
A jól megválasztott színek, a találó szlogenek és leírások mit sem érnek egy-egy igazán ötletes és megnyerő - azaz élményt szerző - képanyag nélkül. Sokéves kiadványszerkesztői gyakorlatunkra alapozva sajnos kijelenthetjük, rengeteg kisvállalkozás marketing-repertoárjából hiányzik a használható és témához illő fotó. Vannak, akik nem is tudják, hogy a világhálón fellelhető vagy kikereshető fotók jórészét szerzői jogok védik.

Ha mindezek után Téged is érdekel a minőségi fotók, rajzok, illusztrációk beszerezhetőségi forrása, akkor két alternatívát ajánlunk:
- Bízd ránk a beszerzést, mert mi nap mint nap ezzel is foglalkozunk, ügyfeleink egyedi igényeinek és kéréseinek megfelelően
- Keresd fel az általunk ajánlott nemzetközi képügynökségeket a stock.adobe.com vagy a depositphotos.com olalon, ahol lenyűgöző és kedvező áron beszerezhető fotók és illusztrációk várnak, minden témában.

Regisztráció után azonnal saját "lightbox"-ba menthetünk képeket anélkül, hogy fizetnénk értük. Ez igen hasznos, hiszen előfordulhat, hogy egy-egy témát illetően több fotó is megfelelő, ám vásárlás előtt szeretnénk kollekció alapján a legjobb mellett dönteni.
Természetesen kreatív, alkotó munka nélkül az egész mit sem ér, ám számos fotó annyira találó, hogy szinte ötleteket szül a készítendő kiadványhoz.
A honlapok képkeresője kategóriánként és kulcsszavanként is listáz, megkönnyítve a célunknak megfelelő találatot a több ezer kép között.

Költségoldalról is kijelenthető, hogy például egy cégbemutató prospektus nyomdaköltsége semmivel sem kerül többe attól, hogy szépen illusztrált a kiadvány, ám a meggyőzés és érdeklődés-felkeltés tekintetében lényegi előnyt jelenthet a versenytársakkal szemben.

Fotóbeszerzés