Server Line Szolgáltatások

Konstruktív gyorsnyomdai megoldások.

Átvételi és fizetési módok


Nem csak megrendelni egyszerű nálunk nyomdatermékeidet, az átvétel és fizetés terén is igyekszünk megkönnyíteni a dolgod. Készséges ügyfélszolgálatunkra bizton számíthatsz, keress bennünket bizalommal!

Termék átvételi lehetőségek


Személyes átvétel nálunk
Budapesti ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9,30 és 17,30 óra között fogadja látogatásod és biztosítja megrendelt nyomtatványaid átvételét. Irodánk jól megközelíthető és a parkolás lehetősége is mindig adott, díjmentesen.

Országos házhozszállítás
Kényelmes és gyors kézbesítési szolgáltatásunk Magyarország területén bárhová elviszi hozzád a megrendelt terméket, egy munkanapos szállítási határidővel. A velünk szerződésben álló futárszolgálat számos címre kézbesítette már megrendelőink nyomtatványait, pontosan és időben. Általános kézbesítési díjunk 1 280 Ft+áfa, mely a nyomdatermék tömegének függvényében változhat!

Fizetési lehetőségek


Készpénzfizetés
Nem csak személyes, ügyfélszolgálatunkon történő átvétel során, de a kézbesítő futárnak is fizetheted készpénzben a termékek ellenértékét. Kisebb összegű megrendelések esetében ajánljuk ezen fizetési módot.

Banki átutalás
Amennyiben a banki utalás mellett döntesz, fontos tudnod, hogy ez csak előreutalás formájában lehetséges. A gyártást a bankszámlánkon jóváírt összeg beérkezését követően kezdjük el.

Online bankkártya
Manapság teljesen elfogadott, gyors fizetési forma. Rendszerünkben azonnal látjuk befizetésed, következésképpen a gyártás is azonnal megkezdődhet.