Server Line Szolgáltatások

Konstruktív gyorsnyomdai megoldások.

Személyes és egyedi


A megszemélyesítés nem feltétlenül jelent személyhez szóló kivitelezést, inkább átfogó értelemben vett "egyediesítést" takar. Célja az adott ügyfelet elkötelezni, esetleg tevékenységét a marketing számára adminisztrálhatóvá tenni.
Bizonyára mindenki találkozott már e módszerrel, ám nem feltétlenül tudatosodott mindenkiben, hogy személyéhez szóló vagy tevékenységét értékelő akció részesévé vált.

Adminisztratív szempontból a leginkább elterjedt módszer a sorszámozás, melynek keretében minden darab nyomtatvány egyedi azonosító kódot kap.
Ennek jelentősége sok területen megmutatkozik, nyilvántartásoktól kezdve a fogyasztói szokások felméréséig. A sorszám ráadásul prioritást is rendelhet egy-egy ügyfél vagy vásárolt termék mellé.

A személyhez szóló kiadványokat ténylegesen személyesíteni is lehet úgy, hogy konkrétan a címzettnek készítjük el a designt és a megszólítást is. Ennek célje egyfajta bizalomépítés, ami akkor lehet sikeres, ha valóban az adott személy "ízléséhez" igazítjuk nyomtatványainkat. Általában DM levelek esetében alkalmazzák, ám az innovatív marketing sok egyéb új ötlettel is kirukkolt már a célzott információ sikeréért.

Vásárlói kuponok, ügyfélkártyák, prospektusok és meghívók...- mind megszemélyesíthető, egyedi azonosítóval ellátható termék. Ügyes stratégia mellett az értékesítési célok biztosan nem maradnak el!