Server Line Aktualitások

Konstruktív gyorsnyomdai megoldások.

AKTUALITÁSOK C

Mi van a csomagban?

Egy kis plusz, ami stílust teremt.

Léteznek olyan nyomdatermékek, melyekkel kapcsolatban a fő elvárás nem az azonnali bevételszerzés, hanem a hosszútávú vásárlói emlékezetben-tartás és a jövőbeni értékesítés.
Ezen nyomtatványok hűen teszik a dolgukat és noha megtérülésük nem közvetlenül mérhető, a szerepük mégis elvitathatatlan.

Termék mellé egy kis plusz

Bizonyára a cégek többségénél megtalálhatóak az olyan nyomdai kiadványok, melyek a fenti célt szolgálva álltak a marketing hadrendjébe. Jelen írásunkban egy nemrég bevezetett termékünket mutatjuk be, amely hatékonyan támogathatja a vállalkozások stratégiai céljait.

LA4 méretű kartonmappa, ami több mint egy irattartó…

A kereskedelmi forgalomban beszerezhető "nyomatlan" mappákkal ellentétben olyan praktikus, termékkísérő irattartó tervezését és gyártását vezettük be, mely A4 formátumú "testvéréhez" hasonlóan, cégarculathoz igazított külsővel látja el az irattárolás-és átadás feladatát.>
A méretkülönbség fontos célt szolgál. A köznyelvben használatos "Francia méretű" kiadványokhoz hasonlóan termékünk például tökéletesen alkalmas egy A4-es méretű számla, három részbe hajtott változatát tárolni. Természetesen itt most nem csak számlára lehet gondolni, hanem minden olyan nyomtatványra, ami informálja vagy meggyőzi a leendő vásárlót, illetve újabb vásárlásra buzdítja a már meglévőt.
A hatékonysága azonban nem csupán a minőségi kivitelezésében mutatkozik meg, hanem mint említettük, a méretének köszönhetően is. Egyszerűen kezelhető és kis helyigénye miatt jól csomagolható például egy posta- vagy futárküldemény mellékleteként.

Vegyünk példának egy web-áruházat

A web shop sikerrel értékesítette termékét és a szállító elindult a megrendelt árucikkel, valamint a hozzá tartozó számlával a vevő által megadott címre. A további értékesítés szponzorálását illetően, a céltudatos vállalkozás egyéb reklámanyagot, prospektust, cégkártyát… is csomagol a már eladott termék mellé. Miért?
Mert amikor a vásárló kinyitja a csomagot, lehetséges, hogy már nem is emlékszik konkrétan az Őt kiszolgáló cégre vagy hogy pontosan honnan is rendelt. Noha a terméknek örül és használatba veszi, a cég neve akár feledésbe is merülhet, és egy következő vásárlási igényekor már nem talál vissza a korábbi eladóhoz.
Ha a forgalmazott termékek mérete nagyban különbözik vagy egyéb okból nincs lehetőség egyéni, cégarculatra-nyomtatott csomagolóeszközt gyártatni, a hiány egyszerűen pótolható azzal, hogy a vevő nevére kiállított számla és kísérő nyomtatványok egy látványos és praktikus LA4-irattartóban kerülnek átadásra.

A külső és belső nyomtatás, a kívánságra opcionálisan rendelhető fényes vagy matt fóliabevonat olyan prémium reklámtermékké varázsolja a legegyszerűbb céges-mappát / irattartót is, amelyet szívesen tesz fiókba bármely vásárló, aki elégedett volt a szolgáltatással és a megrendelt termékkel.
Amennyiben elvonatkoztatunk a web-áruházaktól, akkor is egyszerűen felismerhető, hogy egy helyi ügyfélszolgálatnak is hasznos kiegészítője e funkcionális irattartó.

Mindezek tudatában tehát a minőségi csomagolás nemcsak védi az átadandó dokumentumokat - a vásárlói tapasztalatokat is pozitívan befolyásolja. A látványos külső pedig törődést és értéket közvetít, ami bizalmat épít majd a következő vásárláshoz is.