Asztalinaptár minta
Asztalinaptár minta

Egyszerű és nagyszerű év végi reklámajándék: A céges asztali naptár

Az asztali kalendáriumnak, ahogy a neve is jelzi, az íróasztalon a helye. Dolgozzunk az irodában vagy home officeban, az asztali naptár igen praktikus, mindig szem előtt van, segít átlátni a heti, havi teendőinket, valamint a telefonon vagy e-mailben érkező feladatainkat is rögtön beírhatjuk rá, hiszen mindig kéznél van. Ügyfeleinknek ajándékként adva nem csupán gesztusértékű, de funkciójánál fogva cégünk folyamatosan a partner cég „látómezejében”, emlékezetében lesz egész éven át.

Tény, hogy a legtöbb irodai alkalmazott munkanapja megszokás szerint úgy indul, hogy az első tárgyalás vagy a napot indító kávézás előtt ránéz az íróasztalán lévő naptárra, amely megmutatja számára a legfontosabb napi teendőket. Vannak persze olyan kollégák, akik az irodai naptár mellett otthon szintén tartanak ilyen irodai kelléket. Ez már csak azért is célszerű, mert a legutóbbi időszakban nagyon sok vállalkozás átállt az úgynevezett hibrid munkavégzésre, amelynek eredményeként a hét egyik felét irodában, a másik részét otthoni munkavégzéssel töltik a munkavállalók.
Az irodai környezet kialakításához nagyban hozzájárulhat egy szépen megtervezett és kivitelezett, céges logóval ellátott asztali naptár, mellyel észrevétlenül is növelheti cége népszerűségét, partnere elkötelezettségét.Ki használja, és mire?
Az ember nem két lábon járó lexikon – szoktuk mondani. A sűrűsödő teendőket nehéz fejben tartani. Mint tudjuk, a szó elszáll, az írás megmarad, egy átlátható emlékeztető pedig nagyban hozzájárul a rendszerezett életvitelhez. Bizonyított, hogy a naptárat használók összeszedettebbek, jobban szervezik meg a programjaikat, és nem felejtik el semmilyen fontos teendőjüket – ezen okokból tehát bárkinek ajánlott a naptár használata. Méretét, jegyzetelhetőségét figyelembe véve talán a legpraktikusabb a naptárakon belül az asztali naptár típusa.

Az asztali naptár szinte minden irodában, sőt sok otthonban is fellelhető. Az irodai munkát végzők hozzávetőlegesen 40 órát töltenek el az íróasztaluknál, legyen ez otthon vagy az irodában. Ezen idő alatt egyáltalán nem semleges, hogy milyen tárgyakat látnak maguk előtt. A cégünk logóját, tevékenységi köreit, elérhetőségeit felsorakoztató, informatív naptár segít ügyfeleinknek cégünk emlékezetben tartásában, profilunkba vágó, felmerülő problémáinak megoldásában.

Ha saját cégünk dolgozóinak szánjuk céges naptárainkat, akkor két legyet is üthetünk egy csapásra: az irodánkba betérő ügyfelek felé a saját naptárak használata külső, míg munkatársaink felé belső image-építő, elköteleződést megerősítő eszköz lehet. Sőt egy jól kitalált, kreatív, figyelemfelkeltő asztali naptár akár motiváló erővel is bírhat.

A legtöbb otthonban, ha nem is dolgozó szoba, de egy dolgozó sarok kialakításra kerül, ahol a laptop mellett egy asztali naptár is helyet kap – ezeket többnyire nem a céges, hanem a családi, magánéleti eseményekkel töltjük meg. Akárhová is kerüljön céges asztali naptárunk, esztétikusságával, ötletességével, praktikusságával cégünk jó hírét fogja építeni.Sokoldalú termékkínálat
Az asztali naptáraknak alapvetően két típusa lehet: a heti, azaz 52 lapos és a havi, azaz 12 lapos kivitel. A havi kivitelű terjedelméből adódóan kevesebb jegyzetelési lehetőséget hagy, inkább a napok megjelölésének ad teret.
Akármelyik kivitelt is válasszuk, lehetőség van a névnapok, ünnepek feltüntetése mellett plusz jegyzetelési felület kialakítására, de minden egyes oldalon szerepelhet egyedi fotó pl. a cég termékeivel, szolgáltatásaival, tevékenységi köreivel kapcsolatban.
A naptár lapjai készülhetnek hagyományos ofszetpapírból, illetve fényes vagy matt műnyomópapírból is. A célszerűségtől függően a cellaméretek is változhatnak a praktikusság határain belül. A lényeg, hogy a több képi és szöveges információ mellett is áttekinthető maradjon a naptárunk, hiszen a fő funkciója ez.Hír- és promóciós érték
A céges asztali kalendárium kiváló reklámfelület, amelyen Ön termékeiről vagy szolgáltatásairól tájékoztathatja a naptár felhasználóját, hiszen több oldalon át, akár minden hétnél/hónapnál különböző termék, szolgáltatás fotója szerepeltethető. Ügyfele így tájékozódhat termékpalettájáról segítve ezzel a tájékozottságát is. Tevékenységi köreink és logónk feltüntetése hozzásegít, hogy egész évben jelen lehessünk a partnereink/munkatársaink irodájában vagy asztalán, otthoni munkaállomásán.
A céges asztali naptárak használatával mindig szem előtt lesz a cégünk, miközben segítjük is használóit mindennapi feladataik ütemezésében, áttekinthetőségében.

És amire kevesen gondolnak:
A spirálozott asztali naptár lapjai – mivel csak az egyik oldaluk nyomtatott – megfordítva és 3 részre vágva kiválóan alkalmazhatóak jegyzettömbként, akár bevásárló listának is.
Egy-egy lap kissé átalakítva, egy kis kreativitással egyedi órarenddé alakítható. Csak bízzuk gyermekünk fantáziájára, hogy színes papírokat, figurákat rajzoljon, ragasszon rá, és máris kész az egyedi órarend! Így az iskolába is szívesebben fog menni!

Asztali praktikusság